21-07-08

bloggen!

Hoi! Dit is weeral een tijdje geleden (uuhmm twee dagen ofzo :D) Achja, ik dacht, laat ik nog maar iets schrijven. Vandaag zijn we maandag en het is eigenlijk superslecht weer buiten. 'Ze' (alias, de weerberichtmensen) voorspellen voor woensdag supergoed weer, JIPPIE! Fjoew, hier ben ik echt superblij mee. No summer without the sun! En zo is het ook, zon is gewoon één van de belangrijkere punten 's zomers. Maar eigenlijk ben ik in het algemeen wel zo'n beetje sunaddicted. Maar nu het slecht weer is, bedacht ik dat het wel eens fijn zou zijn om een andere draai te geven aan m'n weblog, ik bedoel, er blijven nog altijd persoonlijke updates enzo, ik dacht meer aan een soort van reviews ofzo..

En daar ga ik vandaag al mee beginnen! Oke, het lijkt alsof ik de hele vakantie niets te doen heb, maar Maaike is vandaag op kamp vertrokken en dat ligt nogal gevoelig, haha, dus ik dacht er maar eens aan om vandaag -als bezigheidstherapie- een eerste review te doen! Trouwens, profiteer er maar van, want ik zit morgen en overmorgen in Antwerpen bij mijn superschattige neefje en nichtje! Vandaag zijn ze al op bezoek gekomen, maar morgen ga ik er de hele dag op bezoek en blij ik er slapen. Damn, jullie moeten nu wel écht denken dat ik heel de vakantie aso ben, maar dat is niet zo hoor ;).. Ik zal de review later op de dag erop zetten, omdat er nu bezoek is.. Verder nog een weetje: ik moet een bril voor in de klas en voor televisie te kijken! HELP, ja dat dacht ik ook eerst. Maar eigenlijk valt het nog wel goed mee.. Ik heb er eentje van Ray Ban besteld, nu maar wachten tot-ie aankomt. Jullie horen nog van me!

 

 

13:57 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-07-08

"You know you love me, xoxo, Gossip Girl"

Zoals beloofd - én snel! - een stukje speciaal over Gossip Girl, dé it-serie van het moment, zowel op televisie als in de boekhandel stroomt het geld binnen dankzij de prachtige creatie van Cecily von Ziegesar. Het verhaal is een tikkeltje oppervlakkig, sarcastisch en nuchter, en dát maakt dat Gossip Girl een status heeft verworven, met de allerbelangrijkste eigenschap van een roddel; superverslavend. Eens je begint in in het boek, of eens je begint te kijken naar de serie, kan je haast niet meer stoppen! Ik ben zelf een zeer grote fan van de boeken. Ik ben nu nog maar aan de derde, maar geloof me; zo'n boeken lees je op 5 dagen uit, en dat meen ik! Maar goed, even over het verhaal zelf.

Watch out, Upper East Side! Serena Van der Woodsen is terug! Serena, hét meisje dat iedereen wil zijn waar elke jongen mee wíl zijn, of tussen de lakens wil is ook al oké. Serena lijkt de perfectie zelve.. Haar beste vriendin, Blair Waldorf, is helemaal niet blij met haar bezoek.. Hallo, Serena heeft een jaar niets aan Blair laten weten! Net nu dat Blair de steun nodig had van haar beste vriendin, want haar ouders zijn gescheiden, en haar moeder heeft een nieuwe vriend. Ene Cyrus Rose meld zich aan in het nieuwe gezin, en hij komt niet alleen... Zijn - best wel sexy - zoon Aaron neemt hij met zich mee, net als zijn vervelende hond Moekie.

Tussen Blair en Serena heerst nu een catfight, zeker wanneer het verleden van Serena en Nate te voorschijn komt... Tuurlijk mochten ze goede vrienden zijn, maar met het vriendje van je beste vriendin in bed duiken? Dat pikt Blair niet.. En dan zijn er ook nog Jenny en Dan Humphrey, de enige Upper West Siders die op een typische East Side-school zitten. Jenny raakt als snel in contact met haar idool Serena en Dan wordt verliefd op drie keer raden wie.. Een hoop om over te Gossipen dus! En al deze informatie wordt keurig op de homepage van Gossip Girl gezet, het onbekende alziende oog, die helaas geen geheim effectief geheím kan houden. Heel het verhaal speelt zich af in het superdrukke New York, en al de Upper East Siders zijn dan ook stinkend rijk.

 Een supertof verhaal dat leest alsof je een soap aan het bekijken bent! De boeken kan je bestellen op www.cosmox.be voor slechts €7.90, en de serie kan je online bekijken op www.sidereal.com. Voor het algemene Gossip Girl nieuws kan je ook een kijkje nemen op www.gossipgirl.nl. Ook fijn nieuws: op 24 juli kan je de serie volgen op 5tv, helemáal leuk natuurlijk! Vragen over Gossip Girl? Just ask! En zoals gossip girl zou zeggen... You know you love me.

22:34 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-07-08

100% ellen = 100% music

Waarschijnlijk hebben jullie het al opgemerkt, je verwelkoming met Regina Spektor en Samson, of met andere woorden: met een vrolijk deuntje! Vanaf nu kan je dus gerust op mijn blog rondsnuffelen met een leuke song op de achtergrond. Is een liedje niet een van je favorieten? Klik dan op de 'next-knop' voor de volgende track.
Ik bedacht dit, omdat ik eigenlijk besef dat zonder muziek geen Ellen bestaat.. Deze songs zijn dan ook allemaal typerend aan mijn persoontje :)..
Wat vinden jullie? Goede update of hebben jullie zoiets van 'Mwoaa, doe maar niet'?

20:02 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Terug van weggeweest, gnigni.

Helleuw you there!

ik ben nu officeel terug van weggeweest! In de vakantie vergeet je het bloggen af en toe ook eens hé ;).. Ik wou zeggen 'door het mooie weer', maar die uitspraak is absoluut niet van toepassing! Gelukkig wordt het volgende week weeral mooi weer, dus dat komt goed. Trouwe lezers weten dat goed weer mijn mood bepaald, dus kom maar op met de zon! Wat ik de voorbije dagen heb gedan? Wel, ik heb gisteren - een beetje onder verplichting van omstandigheden - met een oude vriendin afgesproken.. Jezus, zo'n trezebees, niet te doen! Gelukkig was Maaike er ook bij, anders was ik serieus dood gedaan van saaiheid. Ik heb ook nog een mailvriendinnetje erbij, dus daarvoor moet je mij ook excuseren voor de weinige posts... Eergisteren zijn we met de girls (= Emmy, Ani, Fien, Maaike en ik) en Peter en Jerre naar de film geweest. We zijn Hancock gaan zien (ik denk toch dat je dat zo schrijft?) en het was echt wel een supergoede film, een vette aanrader voor iedereen die nog een filmpje wil meepikken deze zomer! Ook schijnt wanted een goede film te zijn, achja, dan ga ik die binnenkort ook maar eens kijken, heb ik weer een excuus om naar de kinepolis te gaan:).

Nu het de voorbije dagen erg geregend heeft, zoeken we allemaal wel een bezigheid. Nu ja, ik toch. Ik ben niet zo het typje dat tijdens de vakantie tot 12 uur in bed blijft liggen en heel de dag niets doet. Nee, ik wil iets ondernémen tijdens de vakantie. Hallo, je hebt net 10 maanden school gehad, ga je dan 2 maanden niksen? Ik dacht het niet. Deze twee maanden zijn er om van te profiteren, en je moet er alles uithalen wat erin zit. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ook wel eens van een luilekkerdagje, maar niet twee maand aan één stuk, dat is een beetje teveel van het goede. Maar, als het regend, wat dan? Wel, ik heb me wel weten bezighouden! Cupcakes bakken is altijd al een grote hobby van me geweest, dus dat heb ik dan ook bewezen deze week.. De cupcakes vlogen de oven uit, haha! En ze zijn echt smullen... Wat ik nog doe, en wat onderhand al zo'n verslaving van me is geworden, is Gossip Girl online kijken! Ik was al súperhard fan van de boeken, en oké, ik blijf erbij dat de boeken véél beter zijn dan de serie, maar toch, zo online beetje series kijken doodt de tijd ook wel hoor! Dat doet me eraan denken dat ik het derde boek van Gossip Girl nog moet bestellen, want ja hoor, zoiets doe ik -lazy as I am- ook online! Over Gossip Girl later meer, want hier komt écht nog een artikel over. Waarmee ik me ook enorm kan bezighouden is photoshoppen. Dat houdt dan in dat ik eerst foto's ga maken om deze vervolgens te bewerken.. Zie hieronder een resultaatje, haha!

Zo, dat was het voor vandaag!
Enjoooooy your vacantion peeps, want dat ga ik namelijk ook doen.

17:47 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-07-08

Retorische therapeut.

Help. Een van mijn beste vriende, Seppe, heeft iets met Tina. Van het tweede. Shit. Crap. Godverdomme!! Waarom moest dat nu weeral eens gebeuren? Ik zag Seppe nu al bijna nooit meer sinds hij met zijn ubercoole clubje van Sander, Roxan, Ynes, Tina, etc. Het erge is dan nog dat Seppe iets heeft met Tina, Sander iets met Ynes, en Simon iets met Roxan. Jeuhjj! Mijn god nu voel ik mij zó een dikke vette plompe loser. Iemand die nergens zin in heeft, geen vriendje heeft omdat ze te lelijk is en ik voel me gewoon zo fucking alleen! Godverrrrdomme klotezooi! En excuseren voor mijn woordenschat ga ik zeker al niet doen. Fuck de rest! Morgen zie ik Maaike weer na een weekje stom Frankrijk in de plensende regen. Fuck de vakantie!! En maandag sleepover bij Emmy. Kut met peren, zou Blair zeggen. Ja, dan heb ik het over Gossip Girl. Zij zijn daar allemaal zo ongeloofelijk cool, echt totaal anders dan mijn leven. Take a look at it, it's such a mess! Ik wil ook wel een Blair zijn, of nog liever; een Serena. Echt waar, nu zie ik het niet meer zitten, met mijn pestwoordenschat en mijn wallen en mijn nieuwe all stars en werchterbandje. Fuck de rest, laat ze de klere krijgen!!

En nu is het tijd om terug een lieve (ik wou brave zeggen, maar dat zou er net iets over zijn) Ellen te worden. Ik hou van het leven en ik heb helemaal geen problemen. Oké, dit wordt wel wat rustgevender. Zeker met Justice op de achtergrond. Niet dus. Nu heb ik nood aan... Lenny Kravitz. Of nee, Air traffic. Ja. Of nee het is Cheeck to Cheeck geworden! Oke dit maakt me vrolijk. Echt waar! Fuck de rest gewoon, ik voel me goed nu. Deze mantra gaat het maken, I guess. Waar maak ik mij eigenlijk ook druk over? Ik heb nog tonnen vrienden over náást Seppe. Echt waar. Heus wel. Dit lied maakt me echt vrolijk, oehyeah! Ik ga straks nog een beetje verder surfen op een van mijn favoriete sitejes, en sorry dat deze weblog eigenlijk een retorische therapeut voor me geworden is.. Sorry voor jullie dan, mij doet het geen kwaad.

18:23 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-07-08

Een postje om te posten.

Woow, dit is serieus al superlang geleden.. Wat ik ondertussen heb gedaan? Cupcakes gebakken, cinemaatjes gedaan, vele zonnige zwempartijen aan een -illegaal- meer, GossipGirl uitgelezen, gaan shoppen op de Meir, etc.
Ik heb me rot geamusseert, en dat meen ik! Ohja, natuurlijk de Katoenfuif niet te vergeten. Oh my god dat was zó zalig... Ik maar blijven herhalen; cupcakes zonder bolletjes zijn géén cupcakes! Tja, wat een beetje teveel alcohol al wel niet kan veroorzaken... Gelukkig was ik niet de enige met een licht hoofd, en wankelden Fien en Maaike gelukzalig achter me aan. En geloof het of niet, die avond werd ik voor de derde keer in 2 weken het zonnetje in huis genoemd. Door een dronken Olivier, maar goed. Het gaat erom dat hij het toch maar zei tegen mij (ookal kwam het eruit als "t shonnetsje in uis").
I really love that evening!! Net zoals ik veel ga houden van Morgen!! Morgen i het namelijk de laatste dag van Rock Werchter, en hoewel Adam, Mats, Simon en Thomas daar al drie dagen zijn, ga ik zó hard genieten van morgen...

Justice komt. Weet je wel hoe cool?! Maar eigenlijk ben ik ook redelijk zenuwachtig. Het is toch zo'n plek waar je je anders moet gedragen, weetje.. Soms vind ik het moeilijk om een bepaalde houding aan te nemen, maar whocares, na een paar biertjes creëer ik wel een juiste sfeer! Ik kan echt niet wachten! Morgen koop ik by the way ook mijn 'nieuwe' gsm over van Niels. De mijne is namelijk -net zoals de gsm en de ipod van Adam- aan het meer gestolen. De losers. Maargoed, morgen koop ik voor mezelf een hip motorolaatjes. Pictures komen! Net zoals pictures vanop Werchter... Ik heb er eigenlijk wel zin in. Daarom heb ik zelfs al enkele voorbereidingen getroffen, zoals mijn outfit. Het dilema gaat over 'sneakers vs. botinnen'... Achja, ik zie nog wel.

Wat ook een feit is, is dat ik overmorgen om acht uur (!) op vakantie vertrek. Dus dat wordt hoofdpijn! Werchter eindigt om 3 uur, gevolg: ik lig pas om 5 uur in bed en dat wordt dus maar 2 à 3 uurtjes slapen.. Jeuj.

Geniet van je vakantie, want dat ga ik namelijk ook doen.

17:20 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |