18-07-08

"You know you love me, xoxo, Gossip Girl"

Zoals beloofd - én snel! - een stukje speciaal over Gossip Girl, dé it-serie van het moment, zowel op televisie als in de boekhandel stroomt het geld binnen dankzij de prachtige creatie van Cecily von Ziegesar. Het verhaal is een tikkeltje oppervlakkig, sarcastisch en nuchter, en dát maakt dat Gossip Girl een status heeft verworven, met de allerbelangrijkste eigenschap van een roddel; superverslavend. Eens je begint in in het boek, of eens je begint te kijken naar de serie, kan je haast niet meer stoppen! Ik ben zelf een zeer grote fan van de boeken. Ik ben nu nog maar aan de derde, maar geloof me; zo'n boeken lees je op 5 dagen uit, en dat meen ik! Maar goed, even over het verhaal zelf.

Watch out, Upper East Side! Serena Van der Woodsen is terug! Serena, hét meisje dat iedereen wil zijn waar elke jongen mee wíl zijn, of tussen de lakens wil is ook al oké. Serena lijkt de perfectie zelve.. Haar beste vriendin, Blair Waldorf, is helemaal niet blij met haar bezoek.. Hallo, Serena heeft een jaar niets aan Blair laten weten! Net nu dat Blair de steun nodig had van haar beste vriendin, want haar ouders zijn gescheiden, en haar moeder heeft een nieuwe vriend. Ene Cyrus Rose meld zich aan in het nieuwe gezin, en hij komt niet alleen... Zijn - best wel sexy - zoon Aaron neemt hij met zich mee, net als zijn vervelende hond Moekie.

Tussen Blair en Serena heerst nu een catfight, zeker wanneer het verleden van Serena en Nate te voorschijn komt... Tuurlijk mochten ze goede vrienden zijn, maar met het vriendje van je beste vriendin in bed duiken? Dat pikt Blair niet.. En dan zijn er ook nog Jenny en Dan Humphrey, de enige Upper West Siders die op een typische East Side-school zitten. Jenny raakt als snel in contact met haar idool Serena en Dan wordt verliefd op drie keer raden wie.. Een hoop om over te Gossipen dus! En al deze informatie wordt keurig op de homepage van Gossip Girl gezet, het onbekende alziende oog, die helaas geen geheim effectief geheím kan houden. Heel het verhaal speelt zich af in het superdrukke New York, en al de Upper East Siders zijn dan ook stinkend rijk.

 Een supertof verhaal dat leest alsof je een soap aan het bekijken bent! De boeken kan je bestellen op www.cosmox.be voor slechts €7.90, en de serie kan je online bekijken op www.sidereal.com. Voor het algemene Gossip Girl nieuws kan je ook een kijkje nemen op www.gossipgirl.nl. Ook fijn nieuws: op 24 juli kan je de serie volgen op 5tv, helemáal leuk natuurlijk! Vragen over Gossip Girl? Just ask! En zoals gossip girl zou zeggen... You know you love me.

22:34 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.