05-07-08

Een postje om te posten.

Woow, dit is serieus al superlang geleden.. Wat ik ondertussen heb gedaan? Cupcakes gebakken, cinemaatjes gedaan, vele zonnige zwempartijen aan een -illegaal- meer, GossipGirl uitgelezen, gaan shoppen op de Meir, etc.
Ik heb me rot geamusseert, en dat meen ik! Ohja, natuurlijk de Katoenfuif niet te vergeten. Oh my god dat was zó zalig... Ik maar blijven herhalen; cupcakes zonder bolletjes zijn géén cupcakes! Tja, wat een beetje teveel alcohol al wel niet kan veroorzaken... Gelukkig was ik niet de enige met een licht hoofd, en wankelden Fien en Maaike gelukzalig achter me aan. En geloof het of niet, die avond werd ik voor de derde keer in 2 weken het zonnetje in huis genoemd. Door een dronken Olivier, maar goed. Het gaat erom dat hij het toch maar zei tegen mij (ookal kwam het eruit als "t shonnetsje in uis").
I really love that evening!! Net zoals ik veel ga houden van Morgen!! Morgen i het namelijk de laatste dag van Rock Werchter, en hoewel Adam, Mats, Simon en Thomas daar al drie dagen zijn, ga ik zó hard genieten van morgen...

Justice komt. Weet je wel hoe cool?! Maar eigenlijk ben ik ook redelijk zenuwachtig. Het is toch zo'n plek waar je je anders moet gedragen, weetje.. Soms vind ik het moeilijk om een bepaalde houding aan te nemen, maar whocares, na een paar biertjes creëer ik wel een juiste sfeer! Ik kan echt niet wachten! Morgen koop ik by the way ook mijn 'nieuwe' gsm over van Niels. De mijne is namelijk -net zoals de gsm en de ipod van Adam- aan het meer gestolen. De losers. Maargoed, morgen koop ik voor mezelf een hip motorolaatjes. Pictures komen! Net zoals pictures vanop Werchter... Ik heb er eigenlijk wel zin in. Daarom heb ik zelfs al enkele voorbereidingen getroffen, zoals mijn outfit. Het dilema gaat over 'sneakers vs. botinnen'... Achja, ik zie nog wel.

Wat ook een feit is, is dat ik overmorgen om acht uur (!) op vakantie vertrek. Dus dat wordt hoofdpijn! Werchter eindigt om 3 uur, gevolg: ik lig pas om 5 uur in bed en dat wordt dus maar 2 à 3 uurtjes slapen.. Jeuj.

Geniet van je vakantie, want dat ga ik namelijk ook doen.

17:20 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.