24-06-08

Shop til' you drop.

Vandaag was het zo'n toffe dag! 's Ochtends stond ik nog maar net in de badkamer en Maaike belde al aan.. We hebben eerst thuis een broodje gegeten en daarna meteen hup- de bus op naar de stad! En het mocht niet zijn- aangezien ik me had voorgenomen om Joes vo-le-dig uit mijn hoofd te zetten. Wie zien we daar fietsen? Juist. Joes. En niet alleen, dat is nog het ergste. Hij samen met Jerre , Adam en Peter. Waarschijnlijk weer eens een sneaky afspraakje waar wij -de girls- niet voor uitgenodigd waren.. Hoe kan ik nu in godsnaam iemand uit mijn hoofd zetten als ik hem bijna elke dag tegen kom? Inderdaad. Niet dus.

Maar goed, zoiets kon voor mij de pret níet bederven, dus Maaike en ik -mét goed humeur- op naar de stad! Daar heb ik eerst in de Hema een supercute lippenbalm gekocht van Jip en Janneke! Daarna meteen hup - ik word zó blij van shoppen voor mijn beautytoestanden! - naar de kruidvat! Waar ik voor ,jawel, 25 euro's gekocht heb aan een mascara van Catrice, 2 nagellakjes van Essence, 2 gezichtsmaskertjes van dr. Van der Hoog, tea tree oil, tea tree washlotion, tea tree scrub, een nagelvijl van Catrice, etc. Het was zo fijn, en het gaf vooral zo'n kick :). Ook heb ik een mooie ring gekocht van de Six. Dan hebben we thuis onze nieuwe gezichtsstomer uitgetest, daarna scrub, daarna stomen, daarna maskertj, daarna crèmepje. Het was geweldig! Daarna heb ik Maaike ook súpermooi opgemaakt. Echt mooi, al zeg ik het zelf ^^. Nu is ze weg, snif. En mijn Zus Cynthia is naar de film met haar vriendinnen, and so does lisa.. It's summertime, and oeh, Me like!

19:08 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-06-08

It's oh so quiet...

De sleepover was zó fijn! we hebben de hele nacht opgebleven en een paar girly films gekeken... Maar ook een creepy film hoor. Het was echt supergezellig en al die meisjes overtreffen het woord formidabel, I love them! Eerst moest ik nog met mijn papa en zus op restaurant. Het was zo'n stomme, oude, marginale Italiaan in Strombeek. Gevolg= Ellen was bijna een uur te laat op de girlsnight... Toen ik een beetje twijfelachtig aanbelde bij Fien op een knopje waar 'DOKTER' op stond, kwam ze aangehuppeld in haar veel te grote en voor de grap gekochte boxershort. Haar knokige knieën verspreiden het argument dat ze tóch wat moet verdikken. Ze lag naast mij op de grond in het salon, vóór een tv om U tegen te zeggen, met een bakje niknakjes. 'Neem ze van mij weg, straks eet ik ze nog allemáál op', Fien had angst om 'vreetzuchtig' over te komen, maa het liefst had ik al die koekjes één voor één in Fiens tengere mondje gepropt. Maaike lag rechts van me en Ani en Emmy hadden zich al mooi uitgestald op de fatboy. Natuurlijk wiselden we wel eens van plaats die nacht, dus kon je Maaike of Emmy geregeld op de sofa zien zitten. Ik daarintegen had het moeilijk om het grimas van ik-zit-hier-ongemakkelijk-op-de-harde-grond te verstoppen, dus ik verplaatste me wel geregeld. Zo hebben we dus heel de nacht doorgebracht; filmkijkend, pratend, (vr-)etend en lachend.I had the time of my life, en dat bessefte ik 's morgens vroeg maar al te goed als ik om 8 uur de bus richting huis nam. Ik zette me op een enkelstoeltje met mijn slaapzak en kleine backpacker, en ik was bewust van mijn uiterlijk op dat moment; beetje uitgelopen mascara en een bleke gloed over mijn gezicht waardoor ik er een beetje pips uitzag. om over mijn haar nog maar te zwjgen. Enkele schoolkinderen die vandaag nog een examen hadden keken afkeurend in mijn richting. Hun blik vertelde me dat ze door hun ouders gewaarschuwd werden voor dat soort volk. Haha:). Thuis ben ik mijn bed ingedoken voor 6 uur. Ik heb zálig geslapen van 9 tot 3 en het heeft me deugd gedaan.. Maar echt op-en-top zie ik er nog steeds niet uit!


Hee ik had deze maand echt superveel last weer van puistjes.. Niet normaal meer, ik was eerst echt zeker een jaar stabiel met mijn productjes, maar nu..
MAAR... Ik ben vandaag weer naar de dermatoloog geweest. Ze heeft mijn tonic (zo speciaal gemaakt in de apotheker) versterkt, en me een nieuwe dagcrème gegeven; differin 0,1%. Verder moet ik nu ook zink pilletjes slikken... Ik laat jullie absoluut iets weten over 2 weken ofzo (wanneer het effect heeft gehad) over hoe ik er dan uitzie!

Morgen ga ik ook met Maaike naar Kruidvat inkoopjes doen voor onze Skin!! Wat er op mijn lijstje staat is zeker de reinigingslotion van Tea tree, evenals de lotion (voor in de stomer te doen, schijnt dat dat goed helpt!) en ook de scrub van Tea tree. Voor de rest koop ik zéker nog Blottingpaper (dat je snel voer je gezicht kan halen voor die lelijke glimmende plekken te vermijden, het absorbeert als het ware het overmatige talg), en ook nog een paar lekkere maskertjes ofzo ...
I'm looking forward!!


Ps: Mijn zus is geslaagd!

22:31 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-06-08

It's tomorrow sleepo-o-o-o-ver

Joes ís mooi. En Joes vroeg naar mij. (whaa, naar mij!). Hij kan echt zó ongeloofelijk mooi kijken naar mij. Met zo'n blik van: 'héé, jou zie ik wel zitten.' Maar toch niet zo serieus bedoelt, en dát is het fijne randje aan Joes; Hij hééft humor. En dan niet 'het is groen en het rolt van een berg-humor', nee totaal niet. Hij is gewoon geweldig. Maar hij is wel hard to get. Of hij doet alsof hij hard to get is. Hmm, maakt niet uit, ik ook trouwens. En telkens als Seppe zijn grijpgrage handjes niet kan thuishouden, zie ik Joes toch wel in mijn ooghoeken kijken met zo'n -mjah, wat voor een?- blik.

Maar goed. Morgen heb ik sleepover. Een sleep over bij Fien, met de girls!
En daaronder versta ik dan Emmy, Ani en Maaike, en Fien en ik! Super toch?
Oeh, wat heb ik er zin in:). Eigenlijk zouden we met de jongens ook nog eens zo'n sleepover moeten doen, maar dan in een tent ofzo. Supergezellig én leuk. Maar waar? Echt géén idee. Het zou wel megatof worden, dat weet ik nu al. Hopelijk slaap ik dan naast Joes ofzo. O mijn God ik ben een ge-obsessede Ellen vandaag! Eigenlijk ben ik súpermoe, en ik zou beter wat gaan slapen aangezien ik straks nog naar een stom familiefeest moet van mijn tante. Haar dochter heeft net een zoon gekregen: Merlijn! Ik vind het niet zo'n schattigerd, maar ik heb het gewoon niet zo voor pasgeboren kindjes. Eigenlijk is dit een súperkorte post, maar ik ga even een gezichtsmaskertje doen! Amuseer jullie nog allemaal op deze vrije zaterdagnamiddag en tot de volgende post. Verwacht maar uitgebreid verslag over de girlsnight^^.

16:22 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-06-08

Gossip Girl vs. Aardrijkskunde

Ik ben kapot. En niet zomaar kapot, nee... Superdoodopcasséstuk- Kapot. Ze zeggen dat examens je hele leven (oké, je hele twee weken) op z'n kop zet. En oohja, dat vind ik nou ook! Boekengezeul van hier naar daar, hopeloze vriendinnen aan de lijn hebben hangen die het allemaal niet meer aankunnen/snappen (me included), veel te laat trachten om je cusus nog in orde te brengen, je elke morgen die rotte bus opslepen om vervolgens je les fanatiek na te kijken op de bus (gevolg= heel de bus leest mee over soa's of mijn bladen ontsnappen bijna uit mijn handen door het gestress), mijn nagels zien er niet meer oké uit, voor mijn huid geldt hetzelfde, en je krijgt gewoon on-ge-lóó-felijk veel zin in de grote vakantie!

Maar goed, nu even over iets anders, de leukere dingen in het leven! Want op deze blog kom ik vaak zeurend over met mijn examens;). Ik hou superveel van goede chiklits, en mijn absolute favoriet is Gossip Girl. Mijn god, wat verslavend! En guess what, gisteren heb ik het eerste boek toegestuurd gekregen met de post.. Whaa!! ik= blij, en dat meen ik :). Ik heb het besteld via een supergoede site - ze rekenen géén verzendkosten aan!- en ze leveren in nog geen twee dagen, www.cosmox.be  Nog zoiets waar ik van hou, zijn cupcakes. Cupcakes in alle vormen en maten, in alle kleuren en smaken, maakt niet uit, just clearly: Cupcakes! Ik heb er daarnet overheerlijke gebakken (jahaa, hélemaal zelf!) ik= fier, en ze waren echt wel lekker. Waar ik nog van hou -tegewoordig- zijn de Killers. Oeehh ik= fan. En met die eigenschappen kan ik goed leven, haha!

19:01 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-06-08

Fysica Fanaat.

Deze ochtend rol ik met veel gemopper mijn bed uit. Verdorie. Ik moest normaal gezien vroeger opstaan voor mijn fysica nog is te herhalen, maar door die wekker ben ik los door geslapen.. Komt er ook van als die leerstof zo saai is dat je er van in slaap valt!

Boem-klang-bots. Typisch geval van ik-sleur-mijn-bus-doorheen-kleine-wegjes, en dat merkt de rest van de bus ook. Tja, omleidingen leiden de busschauffeurs ook om. Ik hun hoofd óm. Want hallo, wie neemt er nu ook zo'n smal padvinderswegje als oplossing van een omleiding? Hij dus.
 
'Hahaa, roze papieren!' Adam schaterd het uit, zeker na het lezen van mijn mooi subtiteltje 'Even herhalen'. 'Tja, da's toch tof, nee?' Adam en Fien maken grapjes om me en ik vind het niet erg. Hun grapjes zijn gráppig, niet kleinerend. En zo heb ik het graag. Vreemd genoeg zag ik tussen Niels, Oliver, Joes, Jerre en Simon Maaike of Ani niet staan. Die kwamen dus duidelijk later, het zusterlijk duo ;). Dan kwam Mats. Mats met hét leuke karakter maar dé foute aftershave keuze. Vandaag was het vervallen spaghettisaus geur. Hmm... (?)

'He-hghhremm'. Ik kijk op. Het was die vuile vierdejaar met een vreselijk vuil kreunhoestje. Ieuw. Jammer genoeg was het een examen en kon ik haar niets toeroepen, iets dat tussen de 'vuile kreuner' en 'stop met hoesten' ging klinken. Ik keek verder op mijn blad. Wauw, ik, Ellen herself, kon bijna alles invullen! Ongeloofelijk gewoon.. Ik heb mezelf dan ook bekroond tot Fysica Fanaat van de eerste rang. Er heerst euforie in mijn ziel, maar die is na een toffe (?) busrit naar huis wel weer gezakt. Waarom neem ik ookal weer de bus? Juist. Omdat ik geen fietsmens ben.

11:08 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-06-08

Flirty Marionette.

My God, om het op z'n Engels te zeggen. My God. Vandaag had ik examen Engels. En sinds vanmorgen had ik al door dat het niet goed ging komen.

6:38. Auh-auw. Dat komt ervan, dacht ik. Dat komt ervan als je gisteren zo laat bent gaan slapen om persé de nieuwe CosmoGirl te lezen. Zelf kan ik er ook niet aandoen, als die naast mijn bed ligt hoor ik net een stemmetje dat heel venijnig sist: 'Lees mij, lees mij!' En hoe luid mijn verstand dan nog nee wil schreeuwen tegen dat vervelend -maar ozo verslavend- stemmetje, dat haalt niets uit. Gevoel is altijd duizend keer sterker, sowieso.
Jammer, dacht ik. Jammer dat ik er dan nu zo suf, moe en kringerig uitzie (onder mijn ogen, uiteraard).

Eenmaal afgestapt bij de bushalte, loop ik door en haal ik zorgvuldig een hand door mij - iets te golvend - haar. Zelf draag ik een stom coltruitje met een bruin geknoopt vestje en een Fattyjeans (Duidelijk dat mijn rushhumeur van deze ochtend me parten speelde bij het kiezen van een outfif).


Ik wil naar boven stappen, maar dan zie ik Fleur, Fiona en haar oudere zus, Julie, zitten. Julie en Fiona zijn het type marginaal, en Fiona heeft zelfs al eens in rehab gezeten, hoewel ze maar even oud is als mij. Julie is euhmm.. Een apart geval, laat ik het zo zeggen. Fleur zat tussen de twee meisjes, en ze rookte als een schoorsteen. Help, moet ik hier écht bij blijven staan? Dan bleek dat Fleur haar Engels examen (!) niet had geleerd, hoe je dat kan vergeten, moet ze mij maar eens uitleggen, en dus moest ík, Ellen herself, haar heel Oliver Twist uitleggen... Daar zat ze dan, haar sigaret bungelend in haar mondhoek en haar ene oog half dichtgeknepen voor het scherpe zonlicht tegen te houden. Samen met Julie steekt ze nog een sigaretje op en stappen we, met vier op een rij, samen naar boven. En plots besef ik dat het héél goed is dat ik astma heb. Dan word ik tenminste nooit zo'n vuile roker.

Tik-tak-tik-tak... Moest de klok een leerling zijn had ik hem allang de mond gesnoerd. Ik blader mijn examen door. En door. En door. Het is véél. En niet zomaar veel, nee, superveel. En moeilijk veel. Adam zit achter me en kraakt zijn vingers op zo'n bizarre Adam manier waar ik altijd een pijnlijke huivering van krijg. Wanneer er al redelijk veel mensen weg zijn - op een tijdstip dat mij onmogelijk leek om dan al klaar te zijn - heb ik het gevoel dat ik weer wat ademruimte heb. Even kijk ik op. Maaike was al weg met de rest. Enkel Adam, Ik en nog zo'n 7 man, allemaal even gefascineerd door ons examen.
<br><a href="http://i30.tinypic.com/mmwsax.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Tien voor tien. Eindelijk. Ik ben er niet zeker van, maar ik hoop op het beste en ik geef mijn examen netjes af. Een dikke dame, die volgens mij écht geen leerkracht is maar een opletter @ interim, tekent mijn agenda af en ik sta op om vervolgens het lokaal te verlaten. Beneden zie ik Joes, Seppe, Peter, Simon en Mats. Zij waren duidelijk ook al klaar. Seppe deed weer aantastelijk. Hij zegt dat ik leuk ben om vast te nemen omdat ik een toffe taille heb. En hoewel het eigenlijk niet zou mogen, helemaal ongepast en totaal niet bij mijn principes hoorde, liet ik mij doen. Ellen deed haar doen. Door Seppe. Ik was de marionet en hij de poppenspeler, ik bungelde aan touwtjes en lied mij leiden door hem. En waarom, waarom in godsnaam, heb ik niets gezegd..? Omdat ik het niet eens erg vond dat hij mij even in zijn macht had.

13:21 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-06-08

Oliver Twist goes the the workhouse. Einde!

Morgen heb ik examen Engels, wat inhoud dat er 25 procent van ons examen op inhoudsvragen staan. Inhoudsvragen over het stomste boek ooit. Inhoudsvragen over Oliver Twist. Wat een gedoe ook altijd in die tijd! Voor mijn part mocht het verhaaltje al afgelopen zijn na de eerst 2 pagina's, wanneer hij naar het workhouse gaat. Punt. Maar helaas, zo gemakkelijk zit het niet in elkaar. Gelukkig ben ik goed in Engels, en is grammar en vocabulary no problem. het is nu half vier en ik heb al meer dan 2/3 gedaan! Yeah baby^^. Eigenlijk geeft het me een geruststellend gevoel dat we nog maar 4 examens hebben. Nog vier dagen sociaal gehandicapt, saai, lelijk en make-uploos zijn, en dan kan mijn favoriete deel van het schooljaar beginnen: De Grote Vakantie. Nu dat ik hier zelf zo zit in mijn megafoute trainingsbroek en in een roze -jahaa, roze!- t-shirt van xx by Mexx, besef ik het pas. Nog 4 keer slapen, en het is zo ver; finally freedom.

Eindelijk gedaan met de dagelijkse sleur en alles wat daarbij hoort. Eindelijk weg van al die mappen, boeken, samenvattingen en halfopgegeten potloodjes. Eindelijk tijd voor fun! Zelf ben ik misschien maar een weekje weg van huis, de tuin doet ook wonderen voor een mooi zomers kleurtje en genietende momenten van relax. Haaa... Summer, watch out, here I come! Nu nog hopen op goed weer en mijn stemming zit he-le-maal goed. Want zelf word ik zo vrolijk van goed weer, echt waar. Het weerbericht weerspiegeld, na een hoop gekwebbel over hoge drukgebieden, ook mijn mood. Want hallo, wie is er nu níet blij met 27° C en een stralend zonnetje?

Boem! Reality check.

Ookal lijkt de zomer nog zo dicht bij, een examen is een groot karwei.
(Oh mijn God dit heb ik zó niet gezegd!). Stel je voor dat ik gebuisd ben ö.
Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit..

15:57 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |