23-06-08

It's oh so quiet...

De sleepover was zó fijn! we hebben de hele nacht opgebleven en een paar girly films gekeken... Maar ook een creepy film hoor. Het was echt supergezellig en al die meisjes overtreffen het woord formidabel, I love them! Eerst moest ik nog met mijn papa en zus op restaurant. Het was zo'n stomme, oude, marginale Italiaan in Strombeek. Gevolg= Ellen was bijna een uur te laat op de girlsnight... Toen ik een beetje twijfelachtig aanbelde bij Fien op een knopje waar 'DOKTER' op stond, kwam ze aangehuppeld in haar veel te grote en voor de grap gekochte boxershort. Haar knokige knieën verspreiden het argument dat ze tóch wat moet verdikken. Ze lag naast mij op de grond in het salon, vóór een tv om U tegen te zeggen, met een bakje niknakjes. 'Neem ze van mij weg, straks eet ik ze nog allemáál op', Fien had angst om 'vreetzuchtig' over te komen, maa het liefst had ik al die koekjes één voor één in Fiens tengere mondje gepropt. Maaike lag rechts van me en Ani en Emmy hadden zich al mooi uitgestald op de fatboy. Natuurlijk wiselden we wel eens van plaats die nacht, dus kon je Maaike of Emmy geregeld op de sofa zien zitten. Ik daarintegen had het moeilijk om het grimas van ik-zit-hier-ongemakkelijk-op-de-harde-grond te verstoppen, dus ik verplaatste me wel geregeld. Zo hebben we dus heel de nacht doorgebracht; filmkijkend, pratend, (vr-)etend en lachend.I had the time of my life, en dat bessefte ik 's morgens vroeg maar al te goed als ik om 8 uur de bus richting huis nam. Ik zette me op een enkelstoeltje met mijn slaapzak en kleine backpacker, en ik was bewust van mijn uiterlijk op dat moment; beetje uitgelopen mascara en een bleke gloed over mijn gezicht waardoor ik er een beetje pips uitzag. om over mijn haar nog maar te zwjgen. Enkele schoolkinderen die vandaag nog een examen hadden keken afkeurend in mijn richting. Hun blik vertelde me dat ze door hun ouders gewaarschuwd werden voor dat soort volk. Haha:). Thuis ben ik mijn bed ingedoken voor 6 uur. Ik heb zálig geslapen van 9 tot 3 en het heeft me deugd gedaan.. Maar echt op-en-top zie ik er nog steeds niet uit!


Hee ik had deze maand echt superveel last weer van puistjes.. Niet normaal meer, ik was eerst echt zeker een jaar stabiel met mijn productjes, maar nu..
MAAR... Ik ben vandaag weer naar de dermatoloog geweest. Ze heeft mijn tonic (zo speciaal gemaakt in de apotheker) versterkt, en me een nieuwe dagcrème gegeven; differin 0,1%. Verder moet ik nu ook zink pilletjes slikken... Ik laat jullie absoluut iets weten over 2 weken ofzo (wanneer het effect heeft gehad) over hoe ik er dan uitzie!

Morgen ga ik ook met Maaike naar Kruidvat inkoopjes doen voor onze Skin!! Wat er op mijn lijstje staat is zeker de reinigingslotion van Tea tree, evenals de lotion (voor in de stomer te doen, schijnt dat dat goed helpt!) en ook de scrub van Tea tree. Voor de rest koop ik zéker nog Blottingpaper (dat je snel voer je gezicht kan halen voor die lelijke glimmende plekken te vermijden, het absorbeert als het ware het overmatige talg), en ook nog een paar lekkere maskertjes ofzo ...
I'm looking forward!!


Ps: Mijn zus is geslaagd!

22:31 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.