17-06-08

Fysica Fanaat.

Deze ochtend rol ik met veel gemopper mijn bed uit. Verdorie. Ik moest normaal gezien vroeger opstaan voor mijn fysica nog is te herhalen, maar door die wekker ben ik los door geslapen.. Komt er ook van als die leerstof zo saai is dat je er van in slaap valt!

Boem-klang-bots. Typisch geval van ik-sleur-mijn-bus-doorheen-kleine-wegjes, en dat merkt de rest van de bus ook. Tja, omleidingen leiden de busschauffeurs ook om. Ik hun hoofd óm. Want hallo, wie neemt er nu ook zo'n smal padvinderswegje als oplossing van een omleiding? Hij dus.
 
'Hahaa, roze papieren!' Adam schaterd het uit, zeker na het lezen van mijn mooi subtiteltje 'Even herhalen'. 'Tja, da's toch tof, nee?' Adam en Fien maken grapjes om me en ik vind het niet erg. Hun grapjes zijn gráppig, niet kleinerend. En zo heb ik het graag. Vreemd genoeg zag ik tussen Niels, Oliver, Joes, Jerre en Simon Maaike of Ani niet staan. Die kwamen dus duidelijk later, het zusterlijk duo ;). Dan kwam Mats. Mats met hét leuke karakter maar dé foute aftershave keuze. Vandaag was het vervallen spaghettisaus geur. Hmm... (?)

'He-hghhremm'. Ik kijk op. Het was die vuile vierdejaar met een vreselijk vuil kreunhoestje. Ieuw. Jammer genoeg was het een examen en kon ik haar niets toeroepen, iets dat tussen de 'vuile kreuner' en 'stop met hoesten' ging klinken. Ik keek verder op mijn blad. Wauw, ik, Ellen herself, kon bijna alles invullen! Ongeloofelijk gewoon.. Ik heb mezelf dan ook bekroond tot Fysica Fanaat van de eerste rang. Er heerst euforie in mijn ziel, maar die is na een toffe (?) busrit naar huis wel weer gezakt. Waarom neem ik ookal weer de bus? Juist. Omdat ik geen fietsmens ben.

11:08 Gepost door Liefs, Ellen! in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.